Een warm welkom voor:

Prijswinnaar Tjeerd Langstraat, bestseller auteur Sanne Hillemans, generalist Jos Kremers  en thriller schrijfster Wilma Wuite hebben zich deze maand bij de groeiende groep schrijvers gevoegd die hun boeken op de Qualiber website te koop aanbieden.

Tjeerd heeft drie thrillers op zijn naam staan, Villa Gladiola (o.m. beste thrillerdebuut) , Eeuwig Donker (Indie Awards 2017) en Räv.

Sanne schreef de roman Voor Altijd Twintig (gratis verkrijgbaar op haar website) en de veel gelezen feelgood romanserie Circus Cesaria en Ave Cesaria.

Jos laatste mijlpaal is het kinderboek Spookjesverhalen, waaruit hij ook op scholen voorleest. Daarvoor publiceerde hij al het van spanning zinderende De Qumran controverse en het waargebeurde Leven met de dood voor ogen.

Wilma Wuite zit sinds kort weer in de schoolbanken en studeert Nederlands. Haar eerste boeken, Moordtocht en Geschopt! spelen zich af in Californië, maar het manuscript waaraan ze nu bezig is speelt zich af in haar woonplaats, Giethoorn.

Ben je schrijver en heb je ook belangstelling om je boeken op de Qualiber website te koop aan te bieden?